Prinsheerlijk – Scherpenzeel
Na al dat shoppen in Amersfoort wilden we eigenlijk naar een restaurant waar je ook kan fonduen. Het eerste restaurant in Leusden had geen plek meer en bij het andere restaurant in Amersfoort moest je voor fondue een dag van te voren hebben gereserveerd. Jammer geen fondue dus. Het werd Prinsheerlijk in Scherpenzeel. Wat hebben we gegeten? Alleen een voorgerecht en hoofdgerecht, geeneens een nagerecht. Wat stond er op tafel?

Ik nam zelf de vitello tonato. Dat is fricandeau met tonijnmayonaise, kappertjes en sla.

Prinsheerlijk - Scherpenzeel quesadilla
Britt koos voor quesadilla’s. Dit waren drie tortilla’s met kip, gesmolten kaas, groenten, salsa en guacamole.

Prinsheerlijk - Scherpenzeel carpaccio
Michel koos de Prinsheerlijke carpaccio. Gewoon carpaccio met pesto, Parmezaanse kaas en sla.

Prinsheerlijk - Scherpenzeel varkenshaas
Het hoofdgerecht voor mij was de varkenshaas. Een varkenshaas gevuld met brie, een jasje van spek en een saus naar keuze. Ik had eigenlijk om champignonsaus gevraagd maar kreeg er een pepersaus bij, die eigenlijk niet echt lekker was.

Prinsheerlijk - Scherpenzeel gegrilde kipsaté
Michel en Britt kozen beide voor de gegrilde kipsaté. Dit was een grote spies kipsaté met huisgemaakte pindasaus, atjar, kroepoek en gebakken uitjes.

Op de een of andere manier had ik het idee dat alles wat traag liep, jammer van de saus. Verder was het eten prima, niet spannend maar gewoon lekker.

Prinsheerlijk
Plein 1940 187,
3925 JM Scherpenzeel

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *