Vandaag zijn Michel en ik naar het festival Pure Passie op landgoed Kernhem in Ede geweest. Het was super lekker weer dus we zijn er lekker op de fiets er naar toe gegaan. Op het festival was van alles te beleven. Er was kunst, muziek, allemaal leuke dingen en ook veel lekkers.
Van al die eetkraampjes hebben we gekozen voor de saté van Toko Jokolodi. We kregen drie stokjes saté met kroepoek, stokbrood en natuurlijk pindasaus (en die pindasaus was me toch lekker).
Brutsellog
Een blog met alles wat Anja dagelijks eet.
Ja natuurlijk is die pindasaus lekker! Die maakt ze zelf. Net zoals de saté. Toppie.
Hoi Anja, een betere compliment kunnen wij niet treffen… Daarvoor wil ik jullie ook voor bedanken en dat jullie met de rest van Nederland wilt delen, ben ik super blij mee.! Het is een recept van generatie op generatie en zal dan ook hoog in het vaandel worden gehouden…
Nogmaals dank voor jullie compliment.
Ik hoop jullie snel weer ergens tegen te komen! Dan kom ik zeker weer een saté proeven!