Ingrediënten: mie, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, gemberpoeder, Chinese vijfkruidenpoeder, 1/2 Maggiblokje, 250 gram gehakt, 1 potje Bonduelle macédoine de légumes, 1 blikje tomatenpuree, beetje water, 3 eetlepels sojasaus, 1 eetlepel ketjap manis,
Aantal personen:
Kook de mie volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, Chinese vijfkruidenpoeder en 1/2 maggiblokje tot de ui zacht is. Voeg 250 gram gehakt toe. Bak het gehakt bruin en rul. Voeg 1 potje Bonduelle macédoine de légumes met 1 blikje tomatenpuree, 1 beetje water, 3 eetlepels sojasaus en 1 eetlepel ketjap manis. warm het geheel goed door. Serveer met de mie. Eet smakelijk!
0