Kapucijners met Spek, Appelstroop en Peer
Ingrediënten: rijst, 1 ui, 200 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 blik kapucijners, 1 blikje tomatenpuree, 2 eetlepels appelstroop, 1 peer, water,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 200 gram dobbelsteentjes ontbijtspek tot de ui bijna zacht is. Voeg 1 blik kapucijners, 1 blikje tomatenpuree, 2 eetlepels appelstroop en 1 geschilde en in blokjes gesneden peer toe. Roer goed door elkaar. Voeg zoveel water toe zodat je een goede saus hebt qua dikte. Laat het geheel 10 minuten pruttelen. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *