Stoofvlees met Pastinaak en Wortel
Het ziet er niet echt appetijtelijk uit, maar het was me toch lekker. Stoofvlees met pastinaak en wortel, gestoofd in bier.

Ingrediënten: 500 gram magere runderlappen, 1 ui, 2 wortels, 2 pastinaak, 1 flesje donker bier, 1 runderbouillonblokje, 1 eetlepel appelstroop, tijm, 2 sneetjes brood, mosterd,

Aantal personen: 6

Bak 500 gram in blokjes gesneden magere runderlappen aan in hete boter. Voeg 1 gesnipperde ui, 2 gesneden wortels en 2 gesneden pastinaak toe. Bak tot het bijna zacht is. Voeg 1 flesje donker bier toe samen met 1 verkruimeld vleesbouillonblokje, 1 eetlepel appelstroop en wat tijm. Breng kort aan de kook. Laat vervolgens 2 uur zachtjes stoven op laag vuur met de deksel op de pan. Voeg daarna nog 2 met mosterd besmeerde boterhammen toe. Blijf roeren tot het vocht is ingedikt. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *