Ingrediënten: 2 kipfilets, 2 teentjes knoflook, bloem, 1 ui, 1 theelepel sambal, 1 paprika, 5 eetlepels ketjap manis, 1 eetlepel azijn, 1 eetlepel palmsuiker, 125 gram taugé, 8 tortilla wraps, ijsbergsla, seroeneng,
Aantal personen: 4
Snijd 2 kipfilets in kleine blokjes en doe het in een kom. Meng door de kipfilet 1 uitgeperst teentje knoflook en bloem. Bak de kipfilet bruin in hete boter. Schep de kipfilet uit de pan en houd het apart. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 1 gesneden paprika toe. Bak kort mee. Voeg vervolgens 5 eetlepels ketjap manis, 1 eetlepel azijn, 1 eetlepel palmsuiker en 125 gram taugé toe. Warm het geheel goed door. Verwarm de tortilla wraps volgens aanwijzing op de verpakking. Beleg de wraps met ijsbergsla en kipfilet. Vouw de wraps dicht. Strooi er op je bord nog wat seroenen bij. Eet smakelijk!
0