Ingrediënten: 2 gepaneerde schnitzels, 1 ui, 2 teentjes knoflook, tijm, scheutje witte wijn, 2 tomaten, 1 blik tomaatblokjes, Italiaanse kruiden, 1 eetlepel suiker, mozzarella,
Aantal personen: 3
Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 2 gepaneerde schnitzels bruin. Snij de schnitzels in stukjes en leg het in een grote ovenschaal.
Maak de tomatensaus. Bak in hete boter 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 2 in blokjes gesneden tomaten toe. Bak kort mee. Voeg vervolgens een scheutje witte wijn toe. Laat de alcohol verdampen. Voeg 1 blik tomaatblokjes toe. Breng de tomatensaus op smaak met Italiaanse kruiden en 1 eetlepel suiker. Laat de tomatensaus even zachtjes pruttelen.
Verdeel de tomatensaus over de gepaneerde schnitzels. Leg stukjes mozzarella op de schnitzels. Zet de ovenschaal in de voorverwarmde oven zodat de mozzarella kan smelten. Lekker met pasta. Eet smakelijk!
0