Stoofpot met Kip, Wortelen en Champignons
Ingrediënten: 1 ui, 2 teentjes knoflook, tijm, 1 theelepel sambal, 1 kipfilet, 2 winterwortels, 250 gram champignons, 1 blikje tomatenpuree, 300 ml kippenbouillon, bloempapje, pasta

Aantal personen: 3

Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook, tijm en 1 theelepel sambal. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe. Bak even mee. Voeg vervolgens 2 in plakjes gesneden winterwortels en 250 gram in kwarten gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 1 blikje tomatenpuree en 300 ml kippenbouillon toe. Breng kort aan de kook. Laat het geheel 20 minuten zachtjes pruttelen. Maak eventueel een saus met een bloempapje. Lekker met pasta. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *