Pancakes met Fruit en Salted Caramel
Deze pancakes had ik onlangs op de menukaart van Barista Café zien staan. Dat leek me zo lekker, alleen heb ik het toen niet genomen. Vandaag heb ik het geprobeerd een beetje na te maken met de ingrediënten die op de menukaart stonden. Al was het nog wel vroeg, want in plaats van poedersuiker strooide ik kaneelsuiker over de pancakes. Gelukkig was ook gewoon lekker.

Ingrediënten: banaan, sinaasappel, honing, American pancakes, karamelsaus, kaneelsuiker, zeezout,

Doe plakjes banaan en partjes sinaasappel in een ovenschaaltje. Schep er een beetje honing door. Dek het ovenschaaltje af met aluminiumfolie. Zet het ovenschaaltje ongeveer 6 minuten in de Airfryer op 200 graden.

Verwarm ondertussen de American Pancakes in de magnetron. Verdeel het fruit over de pancakes. Schenk dan karamelsaus over het geheel en strooi er kaneelsuiker en zeezout over. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *