Ingrediënten: 2 kipfilets, kruidenkaas, kaas, kipkruiden, bacon, 1 ui, 1 teentje knoflook, 250 gram champignons, 1 eetlepel bloem, 200 ml kookroom, 1 theelepel mosterd, zout, peper
Aantal personen: 2
Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de kipfilet open. Vul met kruidenkaas en plakjes kaas. Bestrooi de kipfilets met kipkruiden. Omwikkel beide kipfilets met plakjes bacon. Leg de kipfilets in een ovenschaal. Zet de ovenschaal even apart.
Bak in een pan 1 gesnipperde ui met 1 teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 1 eetlepel bloem toe. Bak kort mee. Voeg 200 ml kookroom en 1 theelepel mosterd toe. Roer goed door. Breng de saus op smaak met zout en peper.
Giet de saus over de kipfilets. Zet de ovenschaal ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!
0