Ingrediënten: noodles, 2 speklapjes, Chinese vijfkruidenpoeder, 2 paksoi, 2 lente-uien, 125 ml oestersaus, 125 ml water, 2 eetlepels sesamolie, 2 centimeter gember, 2 teentjes knoflook,
Aantal personen: 2
Kook de noodles volgens aanwijzing op de verpakking. Kruid 2 in reepjes gesneden speklapjes met Chinese vijfkruidenpoeder. Bak de speklapjes bruin in hete olie. Voeg 2 gesneden paksoi toe. Bak even mee. Voeg op het laatst 2 in ringen gesneden lente-uien toe. Zet het vuur lager.
Meng voor de saus: 125 ml oestersaus, 125 ml water, 2 eetlepels sesamolie, 2 centimeter gember (fijngehakt) en 2 fijngehakte teentjes knoflook. Kook dit tot het iets indikt.
Roer 4 eetlepels saus door de paksoi en speklapjes. Serveer met de noodles. Eet smakelijk!
0