Noodles met Paksoi en Speklapjes
Ingrediënten: noodles, 2 speklapjes, Chinese vijfkruidenpoeder, 2 paksoi, 2 lente-uien, 125 ml oestersaus, 125 ml water, 2 eetlepels sesamolie, 2 centimeter gember, 2 teentjes knoflook,

Aantal personen: 2

Kook de noodles volgens aanwijzing op de verpakking. Kruid 2 in reepjes gesneden speklapjes met Chinese vijfkruidenpoeder. Bak de speklapjes bruin in hete olie. Voeg 2 gesneden paksoi toe. Bak even mee. Voeg op het laatst 2 in ringen gesneden lente-uien toe. Zet het vuur lager.

Meng voor de saus: 125 ml oestersaus, 125 ml water, 2 eetlepels sesamolie, 2 centimeter gember (fijngehakt) en 2 fijngehakte teentjes knoflook. Kook dit tot het iets indikt.

Roer 4 eetlepels saus door de paksoi en speklapjes. Serveer met de noodles. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *