Kip Kerrie
Ingrediënten: rijst, 1 kipfilet, 1 theelepel sambal, 1 prei, 3 teentjes knoflook, 100 gram champignons, 250 ml kokosmelk, 1/2 eetlepel kerriepoeder, 1/2 eetlepel nandan masala, zout, gefruite uitjes,

Aantal personen: 2

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet met 1 theelepel sambal. Bak tot de kipfilet bruin is. Voeg vervolgens 1 in ringen gesneden prei en 3 fijngehakte teentjes knoflook toe. Bak tot de prei zacht is. Voeg 100 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens geleidelijk ongeveer 250 ml kokosmelk toe, zoveel tot je een goede saus hebt. Voeg 1/2 eetlepel kerriepoeder, 1/2 eetlepel nandan masala en zout toe. Laat het geheel ongeveer 10 minuten zachtjes pruttelen zodat de saus kan indikken. Serveer met rijst en gefruite uitjes. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *