Ingrediënten: 1 ui, knoflookpoeder, 1 theelepel sambal, 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 blikje tomatenpuree, 1 potje kapucijners, 1 appel, kerriepoeder, 1 eetlepel appelstroop,
Aantal personen: 2
Bak 1 gesnipperde ui met knoflookpoeder en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek toe. Bak tot de ontbijtspek bijna knapperig is. Voeg 1 blikje tomatenpuree toe. Bak kort mee. Voeg vervolgens 1 potje kapucijners (uitgelekt) en 1 appel in blokjes gesneden toe. Schep even om. Voeg vervolgens 1 eetlepel appelstroop toe. Roer tot de appelstroop is opgelost. Laat nog een minuut of vijf zachtjes pruttelen. Lekker met krieltjes. Eet smakelijk!
0