Ingrediënten: 1 liter water, 2 groentebouillonblokjes, 4 eetlepels pindakaas, 1 theelepel sambal, 2 eetlepels ketjap manis, 3 eetlepels sojasaus, 1 kleine courgette, 400 gram Chinese wokgroenten, noodles,
Aantal personen: 3
Zet 1 liter water op met 2 verkruimelde groentebouillonblokjes, 4 eetlepels pindakaas, 1 theelepel sambal, 2 eetlepels ketjap manis en 3 eetlepels sojasaus. Laat de soep zachtjes koken. Roer tot de pindakaas is gesmolten. Bak ondertussen 1 in stukjes gesneden courgette met 400 gram Chinese wokgroenten tot de groenten gaar zijn. Schep de groenten door de soep. Laat de soep 20 minuten zachtjes koken. Voeg op het laatst wat noodles toe (hoeveelheid naar eigen inzicht). Kook tot de noodles gaar zijn. Eet smakelijk!
0