Eigenlijk zou ik wraps maken met falafelballetjes en groente, maar dat was mislukt. Soms mislukt het en is het gewoon niet echt te eten. Omdat het toch al later op de avond was, hebben we dan maar bitterballen en nasiblokken in de Airfryer gedaan. Soms ook heel lekker.
Brutsellog
Een blog met alles wat Anja dagelijks eet.
Van welk merk gebruik je de nasischijf/-blok in de airfryer? Smaken ze ook? Zijn ze al bruin gepaneerd?
De nasiblokken die ik in de Airfryer heb gedaan zijn zelfgemaakte. Deze heb ik eerst in een pan met olie gefrituurd. Daarna in de vriezer gedaan en dan in de Airfryer. Zie link: https://www.brutsellog.nl/2019/12/15/zelfgemaakte-nasiblokken-nasischijven-nasiballen/ .
Ik heb eigenlijk nooit nasischijven gezien die echt voor de Airfryer zijn. De normale nasischijven kunnen wel, maar dan blijft de paneerlaag bleek.