Ik had zin in verse pasta vandaag en laten we nu een pastamachine hebben. Met een bakje bloem (215 gram) en 80 ml water hadden we spaghetti gemaakt. Even kort koken en het is gaar.
Ingrediënten: 1 ui, 2 teentjes knoflook, tijm, 1 potje wortels, 200 gram spinazie, 1 blikje tomatenpuree, 1 blik tomaatblokjes, verse pasta, kaas
Aantal personen: 2
Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 1 potje wortels en 200 gram spinazie toe. Roerbak tot de spinazie is geslonken. Voeg 1 blikje tomatenpuree toe. Bak kort mee. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes toe. Laat zachtjes pruttelen. Kook ondertussen de verse pasta in een paar minuten gaar. Doe er op je bord wat pasta bij. Eet smakelijk!
0