Balletjes in Tomatensaus
Ingrediënten: 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 1 potje wortels, 500 ml gezeefde tomaat, 18 gehaktballetjes van Ikea, ketjap manis, chilisaus,

Aantal personen: 2

Maak met een staafmixer een saus van 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 1 potje wortels en 500 ml gezeefde tomaat. Doe de saus in een steelpan. Schep de gehaktballetjes door de saus. Zet de saus op met de deksel op de pan (de saus kan spetteren). Laat het op middelhoog vuur in 20 tot 25 minuten gaar worden. Schep af en toe voorzichtig om. Breng op smaak met een scheutje ketjap manis en een scheutje chilisaus. Bij de gehaktballetjes in tomatensaus aten we aardappelpuree. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *