Ingrediënten: 300 ml groentebouillon, 1 eetlepel stroop, 3 eetlepels sojasaus, 2 theelepels paprikapoeder, 1 theelepel knoflookpoeder, sesamzaad, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 1 pak groenteballetjes, 1 prei, 150 gram champignons, 150 gram peultjes, 50 gram taugé, noodles,
Aantal personen: 3
Maak een saus van 300 ml groentebouillon, 1 eetlepel stroop, 3 eetlepels sojasaus, 2 theelepels paprikapoeder, 1 theelepel knoflookpoeder en wat sesamzaad. Bak 2 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel sambal kort aan. Voeg 1 pak groenteballetjes toe. Bak kort mee. Voeg vervolgens 1 in ringen gesneden prei en 150 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 150 gram peultjes toe. Bak even mee. Voeg vervolgens de saus toe. Laat het geheel 10 minuten zachtjes pruttelen. Bereid ondertussen de noodles volgens aanwijzing op de verpakking. Voeg op het laatst 50 gram taugé toe. Warm even mee. Serveer de vegetarische Beef Shanghai met noodles. Eet smakelijk
0