Bami met Kipsaté
In de vriezer hadden we nog kipsaté liggen van een keer dat we hebben gebarbecued. Dat moet natuurlijk ook eens een keer op, alleen met wat erbij. Dat werd dus bami.

Ingrediënten: mie, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, kerriepoeder, ketoembar, komijnpoeder, kurkuma, gemberpoeder, 150 hamblokjes, 1 prei, ketjap manis, ketjap asin,

Aantal personen: 2

Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, kerriepoeder, ketoembar, komijnpoeder, kurkuma, gemberpoeder en 150 gram hamblokjes. Bak tot de ui zacht is. Voeg 1 in ringen gesneden prei toe. Bak even mee. Voeg vervolgens de gekookte mie toe. Breng op smaak met ketjap manis en ketjap asin. Roerbak even op hoog vuur. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *