Gnocchi met Aubergine en Rucola uit de Airfryer
Ingrediënten: 250 gram gnocchi, 1 aubergine, 1 blikje tomatenpuree, een beetje water, Italiaanse kruiden, zout, 1 bol mozzarella, kaas, rucola,

Aantal personen: 2

Bak de gnocchi in veel boter of olie even aan. Schep uit de pan en houdt de gnocchi apart. Bak 1 in blokjes gesneden aubergine. Voeg 1 blikje tomatenpuree en een beetje water toe. Roer goed door en breng de saus op smaak met Italiaanse kruiden en een beetje zout. Roer de gnocchi door de saus. Schep alles in een aluminium ovenschaal. Verdeel er mozzarella en kaas over. Zet de ovenschaal in de Airfryer. Zet de Airfryer op 180 graden en 15 minuten. Doe er op je bord rucola bij. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *