Risotto met Spinazie, Champignons en Spek
Ingrediënten: 1 ui, 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, tijm, 200 gram champignons, risotto, scheutje witte wijn, bouillon, 8 deelblokjes spinazie (ontdooid), geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Bak 1 gesnipperde ui met 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek en wat tijm tot de ui zacht is en de ontbijtspek bijna knapperig. Voeg 200 gram gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg risotto toe. Bak kort mee. Voeg een scheutje witte wijn toe. Laat de alcohol verdampen. Voeg dan voldoende bouillon toe tot alles onder staat. Voeg ook gelijk de spinazie toe. Voeg wanneer de risotto droger wordt weer wat bouillon toe tot de risotto gaar is. Voeg op het laatst geraspte kaas toe. Laat de kaas smelten. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *