Macaroni met Gehakt, Champignons en Tomatensaus
Ingrediënten: macaroni, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, tijm, 200 gram gehakt, 100 gram champignons, 1 potje wortels, 1 blik tomaatblokjes, oregano, zout, peper, suiker, basilicum,

Aantal personen: 3

Kook de macaroni beetgaar in kokend water. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook, 1 theelepel sambal en wat tijm. Bak tot de ui zacht is. Voeg 200 gram gehakt toe. Bak tot het gehakt bruin en rul is. Voeg 100 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 1 potje wortels en 1 blik tomaatblokjes en een beetje oregano toe. Laat een minuut of 10 pruttelen. Breng op smaak met zout, peper en wat suiker. Serveer met de macaroni en basilicum.

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *