Ingrediënten: 300 gram bloemkool, knoflookpoeder, uienpoeder, paprikapoeder, 6 vellen bladerdeeg, 8 plakjes ontbijtspek,
Aantal pakketjes: 2
Kook 300 gram in roosjes gesneden bloemkool beetgaar. Giet de bloemkool af en laat afkoelen. Breng de bloemkool op smaak met knoflookpoeder, uienpoeder en paprikapoeder. Prak de bloemkool iets fijner. Laat 6 vellen bladerdeeg ontdooien. Leg op vier vellen bladerdeeg elk 2 plakjes ontbijtspek. Leg op de vier vellen bladerdeeg elk een hoopje bloemkool. Vouw het ontbijtspek en het bladerdeeg om de bloemkool. Snijd van de overige 2 vellen bladerdeeg reepjes. Maak hiervan een kruis over de pakketjes zodat alles goed dicht zit. Leg de pakketjes in de Airfryer. Zet de Airfryer op 180 graden voor 20 minuten. Eet smakelijk!
0