Spaghetti met Kipfriet, Champignons en Doperwten in Romige Saus
Ingrediënten: spaghetti, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 250 gram champignons, 150 gram doperwten (diepvries), flinke eetlepel bloem, melk, 1 bakje Kips kipfriet,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook tot de ui zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons geslonken zijn. Voeg 150 gram doperwten toe. Voeg 1 flinke eetlepel bloem toe. Bak kort mee. Voeg geleidelijk wat melk toe tot je de gewenste dikte qua saus hebt. Blijf roeren. Voeg 1 bakje Kips kipfriet toe. Warm het geheel goed door. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *