In de koelkast had ik nog een bakje ontbijtspek staan en een paar snoeppaprikaatjes liggen. Daar kan je genoeg mee maken. Het werden kapucijners met van alles en nog wat. Het was nog verrassend lekker ook!
Ingrediënten: 125 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 theelepel sambal, 1 ui, 3 snoeppaprikaatjes, 1 potje jonge kapucijners, kerriepoeder, paprikapoeder,
Aantal personen: 2
Bak 125 gram dobbelsteentjes ontbijtspek bijna knapperig. Voeg 1 theelepel sambal en 1 gesneden ui toe. Bak tot de ui zacht is. Voeg 3 gesneden soeppaprikaatjes toe. Bak kort mee. Voeg vervolgens 1 potje jonge kapucijners toe. Warm het geheel goed door. Breng het op smaak met kerriepoeder en paprikapoeder. Lekker met gebakken krieltjes. Eet smakelijk!
0