Gehaktballetjes in Tomatensaus
Ingrediënten: 10 snackballetjes van ‘t Binnenveld, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 1 potje wortels, 500 ml gezeefde tomaat, ketjap manis, chilisaus, zout, pastakruiden,

Aantal personen: 2

Bak de snackballetjes rondom bruin. Maak ondertussen met een staafmixer een saus van 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 1 potje wortels en 500 ml gezeefde tomaat. Doe de saus in een steelpan. Zet de saus op met de deksel op de pan (de saus kan spetteren). Breng op smaak met een scheutje ketjap manis, een scheutje chilisaus zout en pastakruiden. Doe de snackballetjes in tomatensaus en warm even door. Bij de gehaktballetjes in tomatensaus hebben we gebakken krieltjes gegeten. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *