Butter Chicken Cordon Bleu van de BBQ
Op YouTube zagen we bij Grill & Chill een lekker recept voor butter chicken cordon bleu. We hebben niet zoveel gemaakt als in de video hoor. Gewoon genoeg voor ons tweetjes.

Ingrediënten: 2 kipfilets, 2 plakjes ham, kaas, 1 ui, 1 blikje tomatenpuree, 1 schijfje gember, 3 teentjes knoflook, 1 theelepel garam masala, 1 blik kokosmelk,

Aantal personen: 2

Snijd 2 kipfilets open. Vouw een plakje ham om plakjes kaas. Vul de kipfilets elk met de pakjes ham-kaas. Bind de kipfilets met slagerstouw goed vast. Stook de barbecue op naar 200 graden en grill de kipfilets om en om, zodat ze mooi bruin zijn. Verlaag de temperatuur dan naar een temperatuur naar 150 graden. Zet de dutch oven op de barbecue. Bak in de dutch oven met een beetje olie 1 blikje tomatenpuree, 1 gesnipperde ui tot de ui glazig is. Voeg 3 fijngehakte teentjes knoflook, fijngehakte gember en 1 theelepel garam masala toe. Bak kort mee. Voeg 1 blik kokosmelk toe. Breng even aan de kook. Leg de kipfilets in de saus. Laat dit ongeveer 30 minuten met de deksel op de pan verder garen. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *