Op Facebook zit ik bij een Duitse groep met barbecuefans. Nu bestook ik Michel met allerlei barbecuerecepten. Van alles wat ik had gestuurd besloten we deze te maken. Goede keuze bleek.
Ingrediënten: 2 kipfilets, kipkruiden, 125 ml crème fraîche, 200 gram kruidenroomkaas, 4 plakjes salami, 2 bosui,
Aantal personen: 2
Verhit de barbecue naar 150 graden. Snijd de kipfilets open zodat ze platter zijn. Kruid de kipfilets met kipkruiden. Bak de kipfilets om en om aan op de barbecue. Maak ondertussen een topping van 125 ml crème fraîche, 200 gram kruidenroomkaas, 4 in stukjes gesneden plakjes salami en 2 in ringen gesneden bosui. Leg de kipfilets in een skillet. Verdeel de crèmetopping over de kipfilets. Zet de kipfilets terug op de barbecue en bak nog een minuut of 20 met de deksel van de barbecue dicht. Eet smakelijk!
0