Risotto met Spinazie, Spek en Champignons
Ingrediënten: 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 150 gram champignons, 3 bosuien, risotto, scheutje witte wijn, bouillon, deelblokjes spinazie (ontdooid),

Aantal personen: 2

Bak 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek tot de ontbijtspek bijna knapperig is. Voeg 150 gram fijngesneden champignons en 3 in ringen gesneden bosuien toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg risotto toe. Bak kort mee. Voeg een scheutje witte wijn toe. Laat de alcohol verdampen. Voeg dan voldoende bouillon toe tot alles onder staat. Voeg ook gelijk de spinazie toe. Voeg wanneer de risotto droger wordt weer wat bouillon toe tot de risotto gaar is. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *