Bami met Vietnamese Wokgroenten en Thaise Woksaus

Ingrediënten: mie, 1 kipfilet, 1 zak Vietnamese wokgroenten, 3 eetlepels sojasaus, 1 el gembersaus, 2 teentjes knoflook, scheutje citroensap, 1 eetlepel vissaus, 1 theelepel sambal, 1 theelepel maïzena,

Aantal personen: 3

Kook de mie volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet tot de kipfilet bruin is. Voeg 1 zak Vietnamese wokgroenten toe. Roerbak een minuut of 10. Maak ondertussen de woksaus. Meng hiervoor eetlepels sojasaus, 1 el gembersaus, 2 teentjes knoflook, scheutje citroensap, 1 eetlepel vissaus, 1 theelepel sambal en 1 theelepel maïzena met elkaar. Doe de saus bij de kip en wokgroenten. Bak het geheel nog een paar minuten door. Serveer met de mie. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *