Eenpansgerecht met Rijst, Gehakt en Italiaanse Groente
Dit was het makkelijkste gerecht om klaar te maken. Gelukkig maar want heel veel zin om te koken had ik niet na alweer een drukke werkdag. Tja het is het seizoen qua drukte. Dit gerecht vonden we eigenlijk niet zo heel lekker. Een beetje een vaste groentesoep. Ach ja je kan niet alles hebben.

Ingrediënten: 200 gram gehakt, 450 gram Italiaanse groente, rijst, 450 ml bouillon,

Aantal personen: 2

Bak 200 gram gehakt bruin en rul. Voeg 450 gram Italiaanse groente toe en bak een minuut of 5 mee. Voeg de rijst en 450 ml bouillon toe. Breng aan de kook. Laat vervolgens op laag vuur 20 minuten zachtjes pruttelen met de deksel op de pan (of zo lang tot de rijst gaar is). Eet smakelijk.

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *