Dit zouden we eigenlijk dinsdag eten, maar toen had ik zoiets van witte bonen, mwah misschien niet lekker etc etc. We hadden de witte bonen natuurlijk al wel in huis gehaald, kortom we moesten het eens gaan eten. Het recept zag ik via Ohmyfoodness en zij had het weer van Culinessa. Het zou in ieder geval erg lekker zijn, en dat was het ook. Verrassend lekker.
Ingrediënten: rijst, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 1 potje witte bonen in tomatensaus, 1 kleine rookworst, 1 Maggiblokje, water, bieslook,
Aantal personen: 2
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 1 potje witte bonen in tomatensaus, 1 in stukjes gesneden rookworstje, 1 verkruimeld Maggiblokje en een beetje water toe. Laat het geheel zachtjes pruttelen op laag vuur voor ongeveer 20 minuten. Voeg op het laatst fijngehakte bieslook toe. Serveer de witte bonen in tomatensaus met de rijst. Eet smakelijk!
0