Tagliatelle met Gehakt, Prei en Champignons in Romige Saus
Met heel weinig ingrediënten kan je eigenlijk best een lekkere pasta maken.

Ingrediënten: tagliatelle, 250 gram gehakt, 1 prei, 250 gram champignons, 1 eetlepel bloem, volle melk, zout, peper,

Aantal personen: 2

Kook de tagliatelle volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 250 gram gehakt bruin en rul. Voeg 1 in ringen gesneden prei toe en bak tot de prei zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 1 eetlepel bloem toe. Bak kort mee. Voeg geleidelijk melk toe tot je de gewenste dikte heb. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met de tagliatelle. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *