Ingrediënten: rijst, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 1 potje witte bonen in tomatensaus, 1 kleine rookworst,
Aantal personen: 2
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 1 potje witte bonen in tomatensaus en 1 in stukjes gesneden rookworstje. Laat het geheel zachtjes pruttelen op laag vuur voor ongeveer 20 minuten. Serveer de witte bonen in tomatensaus met de rijst. Eet smakelijk!
0
Dag Anja,
Dit maak ik ook regelmatig. Het i zó simpel maar zo smaakvol. De gebakken uien, de rookworst die een poosje meepruttelt én de sambal geven net dat beetje meer pit aan de wat flauwe vlakke smaak van de witte bonen in tomatensaus.
Het is zelfs zo dat als ik het klaarmaak altijd even aan jouw blog denk, haha!
🙂