Varkenshaas met Champignons en Doperwten in Roomsaus
Ingrediënten: 1 varkenshaas, 150 gram hamblokjes, 1 theelepel sambal, 1 teentje knoflook, 150 gram champignons, 150 gram doperwten, 150 ml kookroom, zout, peper,

Aantal personen: 2

Bak 1 in blokjes gesneden varkenshaas aan in hete boter. Voeg 150 gram hamblokjes en 1 theelepel sambal toe en bak tot de varkenshaas gaar is. Voeg 1 fijngehakt teentje knoflook en 150 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 150 gram doperwten toe. Warm de doperwten even mee. Doe er ongeveer 150 ml kookroom bij. Laat de kookroom iets inkoken in ongeveer 10 minuten. Breng op smaak met zout en peper. Lekker met aardappelkroketjes. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *