Ingrediënten: bloemkoolrijst, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 1 flinke kipfilet, 1 blikje tomatenpuree, 1 1/2 theelepel garam masala, 200 ml kokosmelk,
Aantal personen: 2
Zet water op voor de bloemkoolrijst. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe. Bak tot de kipfilet gaar is. Voeg 1 blikje tomatenpuree en 1 1/2 theelepel garam masala toe. Bak kort mee. Voeg geleidelijk ongeveer 200 ml kokosmelk toe (zoveel tot je de gewenste dikte hebt). Warm even mee. Kook de bloemkoolrijst in 2 minuten gaar. Serveer de kip garam masala met de bloemkoolrijst. Eet smakelijk!
0