Ingrediënten: macaroni, 4 chipolataworstjes, 1 ui, tijm, 1 flinke eetlepel bloem, scheutje rode wijn, 1 blikje tomatenpuree, 500 ml groentebouillon, 1 pot worteltjes,
Aantal personen: 4
Kook de macaroni in kokend water met wat zout. Haal het vel van 4 chipolataworstjes. Maak van het worstvlees gehaktballetjes. Bak de gehaktballetjes bruin. Haal de gehaktballetjes uit de pan. Voeg 1 gesnipperde ui met wat tijm toe. Bak tot de ui zacht is. Doe wat extra boter in de pan. Voeg 1 flinke eetlepel bloem toe. Bak kort mee. Voeg een scheutje rode wijn en 1 blikje tomatenpuree toe, roer even door. Voeg daarna 500 ml groentebouillon toe. Roer goed door. Voeg daarna een pot worteltjes toe. Warm het geheel goed door. Serveer met de macaroni. Eet smakelijk!
0