Deze wrap heb ik wel vaker gemaakt, maar inmiddels was het al weer lang geleden. De wraps waren weer ouderwets lekker.
Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 250 gram gehakt, 1 courgette, 1 blikje tomatenpuree, 3 eetlepels chilisaus, 1 eetlepels ketjap manis, 4 tortilla wraps,
Aantal personen: 2
Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui glazig is. Voeg 250 gram gehakt toe. Bak het gehakt bruin en los. Voeg 1 in blokjes gesneden courgette toe. Roerbak een paar minuten. Voeg 1 blikje tomatenpuree, 3 eetlepels chilisaus en 1 eetlepels ketjap manis toe. Warm goed door. Verwarm 4 tortilla wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Beleg elke tortilla wrap met het courgette-gehaktmengsel. Vouw de tortilla wraps dicht als een enveloppe. Steek eventueel vast met een cocktailprikker. Eet smakelijk!
0