4 Antwoorden op “Andijvie met een Cordon Bleu”

  1. Lekker! Gewokte andijvie …… Gewassen en gesneden andijvie in de wok met wat erbij? Peper en zout en dan wachten tot het slinkt? Dan lekker door de gekookte aardappel stampen? Ben benieuwd naar het recept en wil het graag maken. Ik ken zelf alleen de andijvie stampot die met rauwe andijvie wordt gemaakt.

        1. Volgens mij was de uhm voor mij bedoeld ;). Maar het was geen rare vraag hoor. Ik had het de andijvie met allerlei dingen kunnen wokken. Ik wok de andijvie en ook de spinazie gewoon in een beetje boter. Meer niet. Door het wokken houd je de meeste smaak en giet je niet alle het goede van groente weg als je het afgiet bij het koken. Echt zout, peperof nootmuskaat heeft het niet echt nodig. Misschien wat zout of peper op het bord erbij, maar dat is afhankelijk van je eigen smaak natuurlijk (of van de smaak van de andijvie die de ene keer bitterder is dan de andere keer).

          Groet Anja

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *