Dit was ook weer zo’n lekker gerechtje van de barbecue, een beetje afgekeken van een insta-post van een slager. Uiteraard kan dit ook in de oven, maar bak dan de kipfilets even aan in de pan.
Ingrediënten: 2 kipfilets, stukje brie, 50 gram kaas, 50 gram walnoten, honing
Aantal personen: 2
Verhit de barbecue naar 180 graden. Grill de kipfilets gaar. Snijd de kipfilets in plakjes. Leg elke kipfilet in een apart gietijzeren bakje. Verdeel dunne plakjes brie en stukjes kaas tussen de kipfilet. Verdeel fijngehakte walnoten over de pannetje. Doe er daarna nog wat honing over. Zet de gietijzeren pannetjes terug op de barbecue zodat de brie en kaas kan smelten. Lekker met aardappelkroketwafeltjes van de barbecue en salade.
De aardappelkroketwafeltjes zijn heel makkelijk te maken. De aardappelkroketjes iets ontdooien. Dan pletten tussen gietijzeren wafelijzers en op de barbecue leggen. Eet smakelijk!
0