Wraps met Carpaccioburgers
Bij de slager had ik onlangs carpaccioburgers meegenomen. Daar wilde ik wel eens wat speciaals meemaken. Op Facebook zag ik het idee van de wraphoorntjes. Heel simpel en leuk om te maken.

Ingrediënten: 2 carpaccioburgers, pijnboompitten, 3 tortillawraps, truffelmayonaise, rucola,

Aantal wraps: 6

Bak 2 carpaccioburgers in de hete boter. Bak pijnboompitten 2 minuten op 200 graden in de Airfryer op een bakplaat. Snijd onder tussen 3 wraps doormidden. Rol de wraps op als een hoorntje en steek vast met een cocktailprikker. Leg de wraphoorntjes op de bakplaat in de Airfryer. Zet de Airfryer 5 minuten op 200 graden aan. Haal de cocktailprikkers uit de wraphoorntjes. Besmeer de wraphoorntjes met truffelmayonaise. Vul vervolgens met rucola en pijnboompitten. Snijd de carpaccioburgers in drieën en verdeel over de wraphoorntjes. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *