Pasta met Paprika en Gehakt
Ingrediënten: macaroni, 1 ui, 1 theelepel sambal, 1 rode paprika, 250 gram gehakt, 1 blik tomaatblokjes, pastakruiden, zout, peper, 1 bol mozzarella,

Aantal personen: 2

Kook de macaroni beetgaar volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 1 gesneden rode paprika toe. Bak even mee. Voeg vervolgens 250 gram gehakt toe. Bak het gehakt bruin en rul.Voeg daarna 1 blik tomaatblokjes toe. Breng op smaak met pastakruiden, zout en peper. Laat het geheel een minuut of tien zachtjes pruttelen. Voeg op het laatst 1 bol mozzarella toe (gescheurd in kleine stukjes). Serveer met de macaroni. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *