One Pot Pasta van de Barbecue
bij de slager hadden ze venkelworstjes in de aanbieding. Dat vind ik niet iets om bij bijvoorbeeld spinazie te eten, maar voor deze one pot pasta leken ze me perfect. Kortom ik nam ze mee en vandaag maakte Michel de one pot pasta op de barbecue.

Ingrediënten: 1 ui, 3 teentjes knoflook, 2 venkelworstjes, paar cherrytomaatjes, 4 snoeppaprikaatjes, 1 blikje tomatenpuree, 1 blik gepelde tomaten, 500 ml bouillon van 1 Maggiblokje, pastakruiden, pasta,

Aantal personen: 3

Verbouw de barbecue zo, zodat je makkelijk een dutch oven kan gebruiken. Verhit de barbecue naar 180 graden. Zet de dutch oven op de barbecue. Bak in hete boter 1 gesnipperde ui met 3 fijngehakte teentjes knoflook. Voeg 2 in plakjes gesneden venkelworstjes toe. Bak tot de worstjes bruin zijn. Voeg een paar cherrytomaatjes en gesneden snoeppaprikaatjes toe. Bak kort mee. Voeg vervolgens 1 blikje tomatenpuree en 1 blik gepelde tomaten toe. Bak even aan. Voeg vervolgens 500 ml groentebouillon, pastakruiden naar smaak en pasta toe. Kook de pasta tot het gaar is. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *