Rijst met Tacokruiden
Ingrediënten: rijst, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 200 gram gehakt, 200 gram sperziebonen (diepvries), 1/2 zakje tacokruiden, 100 ml crème fraîche, 3 plakjes cheddar cheese,

Aantal personen: 2

Kook de rijst van te voren. Laat de rijst afkoelen. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook tot de ui zacht is. Voeg 200 gram gehakt toe. Bak het gehakt bruin en los. Voeg 200 gram diepvries sperziebonen toe. Bak tot de sperziebonen gaar zijn. Voeg vervolgens 1/2 zakje tacokruiden toe. Bak kort mee. Voeg 100 ml crème fraîche en 3 plakjes cheddar cheese toe. Laat de kaas smelten. Klaar! Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *