Ingrediënten: spaghetti, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 1/2 theelepel trassi, laos, kerriepoeder, 250 gram gehakt, 2 zoete puntpaprika’s, 1 prei, 1 blikje tomatenpuree, 3 eetlepels ketjap manis,
Aantal personen: 2
Kook de spaghetti volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 1/2 theelepel trassi, laos en kerriepoeder. Bak tot de ui zacht is. Voeg 250 gram gehakt toe. Bak rul en los. Voeg vervolgens 2 in blokjes gesneden puntpaprika’s en 1 in ringen gesneden prei toe. Bak tot de prei zacht is. Voeg 1 blikje tomatenpuree en 3 eetlepels ketjap manis toe. Roer even door. Voeg de gekookte spaghetti toe. Meng het geheel goed. Eet smakelijk!
0