Varkenshaas in Roomsaus van de Barbecue
Hmm de crème fraîche op de foto is een beetje geschift tijdens het bereiden op de barbecue. Ook al ziet het er niet uit, de smaak was prima.

Ingrediënten: 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 varkenshaasje, 50 gram ham, 150 gram champignons, 200 ml crème fraîche, 1 zout, peper,

Aantal personen: 2

Zet de barbecue aan op ongeveer 180 graden Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden varkenshaas toe. Bak het vlees tot het bruin is. Voeg 50 gram in stukjes gesneden ham en 150 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 200 ml crème fraîche toe. Laat de crème fraîche smelten en warm het even goed mee. Breng het geheel op smaak met zout en peper. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *