Ingrediënten: 350 gram bavette aan één stuk, groene pesto, plakjes ontbijtspek, 6 deelblokjes spinazie (diepvries), geraspte kaas, amandelschaafsel, zout, peper,
Aantal personen: 2
Stook de barbecue op naar 105 graden. Snijd de bavette open zodat je één grote, platte lap krijgt. Besmeer de bavette met groene pesto. Beleg met plakjes ontbijtspek. Verdeel er ongeveer 6 deelblokjes spinazie over (ontdooit). Verdeel er vervolgens wat geraspte kaas en nog wat pijnboompitten over. Rol de bavette voorzichtig op. Knoop de bavette-rol op met slagerstouw. Bestrooi met zout en peper. Doe een kerntemperatuurmeter in de bavette. Leg de bavette op de barbecue op indirect vuur. Wanneer de kerntemperatuurmeter 55 graden aangeeft is de gevulde bavette klaar. Snijd de bavette in plakjes. Eet smakelijk!
0