Ingrediënten: 1 ui, 3 teentjes knoflook, tijm, risotto, scheutje witte wijn, kippenbouillon, 1 kipfilet, 200 gram spinazie, 50 gram Parmezaanse kaas,
Aantal personen: 2
Bak in een koekenpan 1 gesnipperde ui met 3 fijngehakte teentjes knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg de risotto toe en bak kort mee. Voeg een scheutje witte wijn toe. Laat de alcohol verdampen. Voeg vervolgens geleidelijk kippenbouillon toe. Hoeveelheid is afhankelijk hoe smeuïg je de risotto wilt hebben.
Bak in een andere pan 1 in blokjes gesneden kipfilet bruin. Voeg 200 gram spinazie toe. Laat de spinazie slinken. Knip eventueel de spinazie nog wat fijner.
Wanneer de risotto gaar is voeg je 50 gram geraspte Parmezaanse kaas toe. Laat de kaas smelten. Voeg de kip en spinazie toe. Roer goed door. Eet smakelijk!
0