Op de Instagram van de Haagsche Keuken zag ik een filmpje van de bitterballentosti. Goed idee, zelf hadden we namelijk nog bitterballen met pizzasmaak van de Lidl en wat brood in de vriezer. Samen met de Old Amsterdam kaascrème kon dat best wel wat worden. Eerst hebben we de pizzabitterballen gebakken in de Airfryer. Ondertussen het brood besmeerd met de Old Amsterdam kaascrème. Wanneer de pizzabitterballen gaar zijn verdeel je deze over de boterham. Per tosti hebben we vier bitterballen gebruikt. Daarna even tussen het tosti-ijzer en klaar is de pizzabitterballentosti. Was de tosti lekker? Mwah, maar wel een leuk idee om te doen met gewone bitterballen en mozzarella of gewone kaas.
Brutsellog
Een blog met alles wat Anja dagelijks eet.
De naam van dit gerecht alleen al, haha! Hoe krijg je drie gerechten in één eetbaar gerecht gevangen? Nou zo dus! Ik heb het niet geprobeerd want ik heb nooit pizza’s en bitterballen in huis. En om dat nou eerst allemaal eerst zelf te maken om er uiteindelijk een tosti van te kunnen maken… Nu even niet. Maar de kop van je blogbericht vandaag, triggert wel hoor! Succes verzekerd!