Wraps met Krokante Kip en Brie
Op de krokante schnitzels na hebben we deze wraps gemaakt met wat er nog in de koelkast lag. De combinatie van al deze overblijvers was in ieder geval helemaal goed.

Ingrediënten: 2 krokante kipschnitzels, brie, Schwarzwälder schinken, 4 tortilla wraps, sla, honing mosterd dressing,

Aantal wraps: 4

Leg 2 krokante kipschnitzels in de Airfryer. Zet de Airfryer aan op 180 graden voor 6 minuten. Leg daarna een paar plakjes brie op de krokante kipschnitzels. Zet de Airfryer nog eens aan op 180 graden voor 6 minuten. Verwarm ondertussen de wraps volgens aanwijzing op de verpakking in de magnetron. Beleg de wraps alvast met een beetje sla, een plakje Schwarzwälder schinken en honing mosterd dressing. Snijd de krokante kipschnitzels in tweeën. Leg op elke wrap de krokante kipschnitzel met brie. Vouw de wraps dicht en steek vast met een cocktailprikker. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *